پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

مطالب دیگر:
📌شرکتهای هرمی 117 ص📌شعر حافظ📌شغل های سنتی📌شکافهای اجتماعی در ایران📌شگفتي هاي قرآن📌شلوغی ترافیک📌شلوغی ترافیک 2📌شماره تلفن📌شماره درخواست مركز عملياتي📌شماهاي-مدولاسيون-با-حامل-ديجيتال-36-ص📌شمس العماره📌شنا-49-ص📌شنا-آموزش-60-ص📌شناخت-كاربردي-Iptable📌شناسایی معیارهای سنجش آمادگی الکترونیکی 203 ص📌آب 35 ص📌آب شناسی📌آب و هواي آسيا📌آبخيزداری📌ابرها (شرح و توصيف انواع ابرها)

در این صفحه از وب سایت برتر با شما هستیم با پاورپوینت اثر اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی
کلمات کلیدی فایل: پاورپوینت, اثر, اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی

برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیدجزییات بیشتر+دانلود

نوع فایل: power point

قابل ویرایش 27 اسلاید

قسمتی از اسلایدها:

هدف تمامي صنايع فرآيند كننده مواد غذايی توليد فرآورده‌ای با كيفيت بالا و تا حد امكان با حداقل هزينه می باشد كه اين فرآورده در اثر قرار دادن مواد اوليه در معرض يك سری از فرآيند ها مانند حرارت دادن، خنك كردن، فشار و اختلاط و. . . توليد می شود. تنوع در مواد خام و شرايط فرآيند سبب بوجود آوردن فرآورده‌ای با كيفيت غير قابل پيش بينی می‌شود. به همين دليل بايستی كارخانجات مواد غذايي ويژگی های مواد اوليه را تعيين كرده و در هر مرحله از فرآيند، ماده غذايی و شرايط فرآيند را كنترل نمايند تا ويژگي های فرآورده نهايی تا حد امكان مشابه ويژگیهای مطلوب از قبل پيش بينی شده باشد.

فهرست مطالب و اسلایدها:

مقدمه

تاریخچه

تعریف امواج الکتروسوند

امواج با شدت بالا

امواج با شدت پایین

مزایای اولتراسونیک

معایب اولتراسونیک

کاربرد اولتراسونیک برای مواد لبنی

اساس عمل امواج اولتراسونیک

سنتیک غیر فعل سازی میکروارگانیسم ها مواد لبنی

هموژنیزه کردن به وسیله اولتراسونیک

اثر اولتراسوند در تخمیر

ظرفیت نگهداری آب

كاربرد اولتراسونيك در برخي مواد غذائي

استفاده از اولتراسونیک در کشتارگاهها

کاربردهای کلی از اولتراسونیک

نتیجه گیری


برای دانلود فایل بر روی دکمه زیر کلیک کنیدجزییات بیشتر+دانلود
پاورپوینت, اثر, اولتراسونیک بر روی نگهداری مواد غذایی